Üdvözlünk az OMNIBUS kvízben!
Pontszámod:
kilépés

1/10

Melyik vállalkozásra jellemző a következő?
pékségek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Észrevételek, véleményekEz jó játék volt!

Most gyûjtött pontszámod:

Egyéni csúcsod:

(bejelentkezés szükséges)

Várunk vissza!


OMNIBUS Quiz

A játék rövid leírása

Az OMNIBUS Quiz az első olyan székelyföldi online kvízjáték, amely a játékosok helyi vállalkozásokkal kapcsolatos ismereteit méri fel. A játék bárki számára elérhető a quiz.omnibus.ro oldalon.

A játékban a kvízkérdésekre adott helyes válaszokkal lehet pontokat gyûjteni. Minden helyesen megválaszolt kérdés 10 ponttal növeli a játékos pontszámát. A helytelenül leadott válaszok nem jelentenek plusz pontokat.

A játékos két típusú kérdéssel találkozhat a játék során: 1. a játékosnak meg kell adnia, hogy a lehetséges válaszok közül melyik vállalkozásra jellemző egy meghatározott tevékenység; 2. a játékosnak meg kell adnia, hogy a lehetséges válaszok közül melyik vállalkozásra jellemző a megjelenített grafikus logó.

Minden kérdéscsomag 10 kérdésből áll, amelyek megválaszolása esetén rövid összesítő jelenik meg. Az összesítőben részletesebb információk is elérhetőek az egyes vállalkozásokról. Az első kérdéscsomag után a rendszer bejelentkezést kér felhasználónév és e-mailcím megadásával, amely a pontszámok rögzítését és utólagos követését teszi lehetővé.

A jobb felső sarokban az aktuális játék jelenlegi pontszámát, míg a jobb alsó sarokban az egyéni csúcsot, azaz a valaha elért legjobb pontszámot láthatjuk (a regisztrációnál megadott e-mail és felhasználónév alapján rögzítve).

Az alsó információs sáv tízes beosztása a helyes és helytelen válaszok nyomonkövetésére szolgál.

A bal alsó sarokban lévő jelre kattintva a játékos véleményt, észrevételt küldhet el a kvízjátékkal kapcsolatosan, de a kérdésekben előforduló esetleges pontatlanságokról is tehet bejelentést.

Az első kérdéscsomag megválaszolása után, ha a játékos bejelentkezik, akkor megjelenik a ranglista ikonja. Erre kattintva a játékos követheti az aktuális helyezését, az előtte és utána lévő két-két játékos pontszámát, valamint az első három helyezettet.

A játékból való kilépés és a végeredmény rögzítése a jobb felső sarokban lévő X jel segítségével történik. A játék 5 perc inaktivitás után újrakezdődik, de bármikor elölről kezdhetjük a bal felső sarokban lévő „Újrakezdés” gombra kattintva.
Ranglista

Botha Zoltán József
1180
Hatházi-Gál Kinga
1270
Ambrus Gabriella
1170
Helyezés
Név
Pontszám
1
Hatházi-Gál Kinga
1270
2
Botha Zoltán József
1180