kilépés
 
Üdvözlünk az OMNIBUS kvízben!
Pontszámod:

1/10
Melyik vállalkozásra jellemzõ a következõ:
fakitermelés ?


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


Észrevételek, véleményekEz jó játék volt!

Most gyûjtött pontszámod:

Egyéni csúcsod:

(bejelentkezés szükséges)

Várunk vissza!


kilépés

OMNIBUS Quiz

A játék rövid leírása:

Az OMNIBUS Quiz az elsõ olyan székelyföldi online kvízjáték, amely a játékosok helyi vállalkozásokkal kapcsolatos ismereteit méri fel. A játék bárki számára elérhetõ a quiz.omnibus.ro oldalon.

A játékban a kvízkérdésekre adott helyes válaszokkal lehet pontokat gyûjteni. Minden helyesen megválaszolt kérdés 10 ponttal növeli a játékos pontszámát. A helytelenül leadott válaszok nem jelentenek plusz pontokat.

A játékos két típusú kérdéssel találkozhat a játék során: 1. a játékosnak meg kell adnia, hogy a lehetséges válaszok közül melyik vállalkozásra jellemzõ egy meghatározott tevékenység; 2. a játékosnak meg kell adnia, hogy a lehetséges válaszok közül melyik vállalkozásra jellemzõ a megjelenített grafikus logó.

Minden kérdéscsomag 10 kérdésbõl áll, amelyek megválaszolása esetén rövid összesítõ jelenik meg. Az összesítõben részletesebb információk is elérhetõek az egyes vállalkozásokról. Az elsõ kérdéscsomag után a rendszer bejelentkezést kér felhasználónév és e-mailcím megadásával, amely a pontszámok rögzítését és utólagos követését teszi lehetõvé.

A jobb felsõ sarokban az aktuális játék jelenlegi pontszámát, míg a jobb alsó sarokban az egyéni csúcsot, azaz a valaha elért legjobb pontszámot láthatjuk (a regisztrációnál megadott e-mail és felhasználónév alapján rögzítve).

Az alsó információs sáv tízes beosztása a helyes és helytelen válaszok nyomonkövetésére szolgál.

A bal alsó sarokban lévõ kérdõjelre kattintva a játékos véleményt, észrevételt küldhet el a kvízjátékkal kapcsolatosan, de a kérdésekben elõforduló esetleges pontatlanságokról is tehet bejelentést.

A játékból való kilépés és a végeredmény rögzítése a jobb felsõ sarokban lévõ X jel segítségével történik. A játék 5 perc inaktivitás után újrakezdõdik, de bármikor elölrõl kezdhetjük a bal felsõ sarokban lévõ „Újrakezdés” gombra kattintva.